Opinii

Eu sunt o idee

Aș putea să am păreri

Dragos Serban

-

Do You Want to See More Posts? The more friends you add, the more posts, photos and videos you’ll see in News Feed. Aș putea să am păreri despre împărați; despre chiruții cu verbul bolovănos, însetați de paftalele aurite ale puterii pe care le poartă strâmb, așa cum obsesiv-compulsivii își poartă ideile fixe. Aș putea […]

vulcanian

Existența vulcaniană

Dragos Serban

-

Într-o ecuație vulcaniană simplă, asta înseamnă că 0 va spune că 1 e 0, dacă 0=1, iar 1 va spune că 0 e 0, dacă 1=1. De aceea vulcanienii cred că moartea nu înseamnă dispariție, ci doar rearanjarea unor variabile în țesătura logicii.

circassianflag

Cerchezul primordial

Dragos Serban

-

Omul este el însuși un dialect aglutinant, unde cerchezul primordial este sufocat de fel și fel de afixe pentru a-și construi un sens nou.

carlige-optimism

Îmi amintesc că eram

Dragos Serban

-

În lipsa altor adeverințe, din toate întîmplările au mai rămas doar câteva idei. Ideea că ceva s-a petrecut acolo, că eram niște oameni printre care eu, că eram, că eram…

mamaia-2015-dragos-serban

Mergem

Dragos Serban

-

Mergem la mare, Șerban?

cecenia

Suntem lupi (folclor cecen)

Dragos Serban

-

Suntem lupi. Față de câini, suntem puțini. Suntem lupi, suntem puțini. Cu greu ne mai găsești.

fabian-perez-barbat-vin

Scurt tratat de club și de bodegă

Dragos Serban

-

Nu am înțeles cluburile. O singură dată am fost într-unul, și atunci pentru că cineva dădea de băut. În rest, mi-au plăcut bodegile, de peferat cele ieftine, sincere, în care am putut să fiu eu însumi.

papirusul-66-evanghelia-dupa-ioan

Cele mai frumoase cuvinte

Dragos Serban

-

Cele mai frumoase cuvinte sunt cele nespuse încă până azi și care cuprind în sensul lor tot ceea ce nu există dar ar putea exista. Pentru că ele nu sunt, dar ar putea fi.