Mai simplu, mai usor, mai organizat

| | Opinii

dragos-mihai-serbanDupa cum spuneam in ultimul paragraf… Mi-am facut nitica ordine in hartii si in program. In acest sfarsit de saptamana am avut timp doar pentru mine, pentru familie si prieteni. Intamplator sau nu, telefonul a ramas fara baterie. Maine (azi de fapt) am un proiect care trebuie sa fie gata. Nu am scris nici macar o linie de cod pentru el, am asteptat sa se faca luni, ora 0.00. Acum, la ora 3 dimineata, lucrez cu spor si pana dimineata va fi gata.

De azi inainte lucrul sambata si duminica va fi o exceptie. Prefer sa merg la balta.

Si pentru ca febra reorganizarii se transmite mai abitir ca gripa porcina, am inceput sa imi fac ordine nu doar in program, ci si in server :D :)

Am descoperit o sumedenie de balarii care nu stiu de ce mai ocupau spatiu de pomana. Am facut update la wordpress 2.8.6 si ma bate un gand sa incerc 2.9, ca sa testez noua functie postimage. Tot la capitolul reorganizare si simplificare, incep sa renunt la pluginuri, indiferent cat de stralucitoare si atractive sunt ele. Prefer sa citesc si sa scriu eu scripturile.

PS: am fost putin dezamagit de procentul obtinut de candidatul UDMR, pe care l-am sustinut in primul tur. Pentru al doilea dur de tur optiunea mea este Traian Basescu, pe care sper sa il voteze si maghiarii :)

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.