Responsive menu design – html5 și două proiecte noi în agribusiness

| | Opinii

Lucrez entuziasmat la un proiect (de fapt la doua in paralel). Unul dintre ele se numeste agromonitor.ro iar celalalt il voi dezvalui la momentul potrivit, pentru ca nu imi apartine si este dezvoltat pentru un client nou din agribusiness.

Deocamdata ma joc cu lucruri de genul asta (http://dabblet.com/gist/2030070)

A ridica un proiect de la zero este ceva fascinant pentru mine. Imi aduc aminte ca de asta mi-a placut si zidaria, este acelasi lucru, sa vezi ca dintr-o groapa pe care o sapi cu harletul se ridica mai intai o fundatie, apoi un zid, apoi… cerul este limita.

Din cauza asta nu mai fac aproape nimic altceva, ma culc gandindu-ma la cele doua proiecte si ma trezesc grabindu-ma sa ma asez iar la birou. Nu sunt stahanovist, asta mi se intampla numai atunci cand lucrez la ceva care imi place foarte mult. Si daca imi place, este imposibil sa nu iasa bine sau foarte bine.

Si stiu ca asa va fi, pentru ca daca imi place sunt foarte exigent si imi stabilesc niste limite “inalte” pentru calitatea proiectelor respective. Iar asta imi ocupa tot timpul, vorba lui Badea, pentru ca in cazul unui proiect de agribusiness stiu cum trebuie sa arate

– continutul (atat forma cat si fondul)
– grafica
– codul din spatele paginii

“Blestemul” asta de a avea cunostinte atat din agribusiness, cat si din programare, webdesign si jurnalism sta la baza afacerii pe care am inceput-o in urma cu sase ani. Acum gata, inapoi la treaba :)

scriu fara diacritice pentru ca azi sunt programator, de abia de maine revin la calitatea de editor :)

html5

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător. Îndrăgostit de popoarele din jurul Mării Negre și din Asia Centrală.