Google Reader iese la pensie

| | Opinii

google-reader

Google Reader făcea parte de ani buni din rutina mea zilnică. O parte din munca mea presupune să fiu informat permanent despre evenimentele din agricultură şi industria alimentară. Pentru asta, foloseam în principal readerul.

Principalul său avantaj era disponibilitatea. Fiind un produs online, mă puteam loga de oriunde, ordinea de zi-cu-zi fiind email / reader / editorul de text. Toate cele trei aplicaţii erau disponibile online, ceea ce îmi oferea mobilitate şi siguranţă.

Le ştiam disponibile fără să îmi fac griji în privinţa laptopului, deobicei nu iau acelaşi calculator în călătorii. Indiferent de maşina pe care o aveam în geantă (laptop, tabletă sau telefon), „hârtiile” şi „dosarele” erau la un login distanţă.

Azi, am fost anunţat că serviciul va dispărea de la 1 iulie 2013. Blogul celor de la Google zice că „din cauza scăderii numărului de utilizatori”.

RIP google reader.

Fericiţi fie, în lunile următoare, cei care vor avea pagini intitulate şi indexate ca best rss reader, rss reader online, free online rss reader.

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.