Probleme pe care nu le avem

| | Opinii

Cu totul întâmplător am răsfoit azi câteva bloguri de mămici. Am aflat cu surprindere că există câteva probleme la care nu m-aş fi gândit şi care la noi în familie nu există.

1. Programele de la televizor. Singurele dăţi în care ai noştri pot să tragă cu ochiul la un post românesc sunt atunci când merg la mă-sa mare. În rest, televizorul nostru are două tipuri de programe în memorie: ale noastre, cu documentare, şi ale lor, cu desene. La ale lor se uită din an în an, pentru că în rest îşi aleg singuri din vreo 300 gb de desene. În televizorul nostru nu există programe de ştiri sau televiziuni generaliste, pentru că de câţiva ani nu ne mai interesează.

2. Radio. Nu ascultăm.

3. Mall. Am fost o singură dată.

4. Telefonul mobil. Nu îi interesează.

5. Femeia care face curat şi găteşte. Pentru că şi eu şi nevastă-mea gătim, se întâmplă uneori să avem două ciorbe plus alte câteva feluri. Fiecare găteşte ce şi cum simte nevoia, uneori facem schimb :)

6. School, afterschool sau alte tipuri de after, plus transportul între ele. Grădiniţa şi şcoala sunt la două minute de mers pe jos, nu există after.

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător. Îndrăgostit de popoarele din jurul Mării Negre și din Asia Centrală.