(p) Unika.com.ro – O noua perspectiva asupra luxului!

| | Opinii

Sa discutam despre lux. Pentru unii luxul reprezinta bogatie si exuberanta. Pentru altii luxul este sinonim cu epatarea si aroganta. Daca la inceputuri conceptul de lux avea un aer sofisticat prin definitie, astazi el este impins spre zona de consum. Acest fapt a facut ca luxul sa fie comun si lipsit de valoarea caracteristica. Astfel, luxul este asociat cu automobilele scumpe, cu bijuteriile excentrice si nu in ultimul rand, cu cartile de credit.

Exista insa o categorie de oameni care plaseaza conceptul de lux in zona exclusivitatii, acordandu-i inseamnatatea reala. Pentru acestia luxul nu se refera strict la valoarea in bani, ci la valoarea estetica! Luxul inseamna rafinament si bun gust. Inseamna noblete si detalii perfecte. Alegeri inspirate si imagini reprezentative.

set-birou-unika-clasic-mediu

Unika ofera o noua perspectiva luxului prin intermediul unor produse ce inglobeaza talentul mestesugarilor si munca lor de migala. Unika inseamna valoare, inseamna originalitate si calitate desavarsita! Noi suntem dedicati unui segment de top: produselor office. De ce anume au nevoie aceste produse pentru a se diferentia de restul: de calitate si de un design elegant, cu finisaje impecabile si linii precise.

Pentru multi, agendele, pixurile, servietele si notesurile sunt simple accesorii office. Nu si pentru noi. Ne-am propus sa investim in valoare si sa dam nastere unor adevarate opere de arta…opere moderne si in acelasi timp, deosebit de utile in munca de birou.

Unika nu incurajeaza productia in serie, ci este dedicata creari fiecarui produs in parte, astfel incat sa putem surprinde fiecare amanunt al muncii noastre. Fie ca este vorba de o agenda cu coperti din piele naturala, ori de o servieta clasica, atentia pentru detalii este aceeasi. Motivul? Dorim ca produsul final sa impresioneze prin forma, structura si calitate.

Accesorii de birou – Functionalitate si design unic!

Biroul este locul dedicat discutiilor de afaceri, motiv pentru care acesta trebuie sa aiba o amenajare exemplara! Tinand cont de prestanta celor care trec pragul biroului, este de notorietate faptul ca prima impresie conteaza!

Impresia generala nu se rezuma doar la termenii in care au loc discutiile ci si la modul in care iti prezinti spatiul de lucru. Un birou echipat de la A la Z cu accesorii de calitate, va surprinde atat prin functionalitate, cat si prin estetica.

notes-mirror-lucrat-manual

Un notes elegant asezat langa un suport pentru carti de vizita si o mapa de documente invelita in piele naturala de o calitate suprioara, toate acestea vor sublinia un statut! Pentru cei atenti la detalii, va conta si marca stiloului!

Unika iti ofera tot cea ce ai nevoie pentru ca tu sa te poti prezenta exemplar in fata colaboratorilor. Oferta noastra include: notesuri, agende, suporti carti de vizita, port chei, clips documente, clips bani, mape pentru femei si barbati, serviete, portfard, borsete de mana, borsete de umar, huse pentru gadgeturi, brelocuri, precum si multe altele, toate din piele naturala de inalta calitate si din materiale auxiliare atent selectionate.

Suntem rigurosi atunci cand vine vorba de calitate, de aceea ne focusam intreaga activitate pe crearea unor produse unice… pentru persoane unice!

Dincolo de diversitate si calitate, Unika.ro iti ofera posibilitatea unui shopping rapid si foarte comod. Produsele prezente pe site-ul nostru pot fi comandate printr-un singur click. Mai mult, acestea pot fi livrate imediat in orice oras al tarii!

Lasa-te purtat printre categoriile noastre de produse exclusiviste si alege conform exigentelor, ceea ce te reprezinta!

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.