(p) StilouLux.ro. Niciodata scrisul de mana nu a fost mai placut

| | Opinii

Ai auzit de Waldmann? Sau de Pelikan, Otto Hutt, Casetti, Delta, Cerutti, Visconti sau Nina Ricci? Cunoscatorii stiu ca este vorba despre branduri renumite in toata lumea, insa iubitorii scrisului stiu chiar mai mult.

Toate brandurile enumerate si-au lasat semnatura pe adevarate bijuterii, instrumente de scris deosebite, modele unicat pentru persoane care inteleg unicitatea in maniera proprie si cumpara pixuri, stilouri, rollere sau creioane cu mine de o eleganta rafinata, personalizate dupa propriul plac.Te-am facut curios? Intra pe StilouLux.ro si descopera o noua lume, lumea instrumentelor de scris de lux!

StilouLux.ro – un concept unic in Romania pentru oamenii rafinati

Chiar daca este un concept relativ nou in Romania, StilouLux.ro nu este un simplu site cu articole de lux, este un site exclusivist pentru aceia care inteleg nevoia de a fi unic, rafinat si special intr-o lume care a inceput sa-si piarda identitatea.

Cum era de asteptat, StilouLux.ro a fost bine primit printre romani nu numai datorita faptului ca aduce noutati, culoare, extravaganta si rafinament, ci si datorita faptului ca este un brand ce apartine celebrei companii Bograve Advertising, un nume cu renume pe piata productiei publicitare din Romania, punand la dispozitia clientilor sai diferite materiale si accesorii publicitare de calitate superioara.

De la instrumente de scris extravagante si produse rafinate din piele pana la produse din lemn exotic si matase naturala, pe StilouLux.ro gasesti zeci de produse care-ti vor bucura ochii si care pot deveni cadouri ideale pentru diferite persoane importante din viata ta.

stilou-lux-parker

StilouLux.ro si instrumente de scris pretioase

Si pentru ca scrisul a jucat si joaca un rol crucial in evolutia umanitatii, StilouLux.ro nu se putea sa nu-i acorde o atentie speciala. In acest sens, instrumentele de lux prezentate pe acest site te vor incanta peste masura.

Ce fel de instrumente de scris gasesti pe StilouLux.ro? In primul rand trebuie sa amintim de stilouri. Acestea pot fi realizate din argint, din aur sau chiar cu pietre Swarovski. Tu pentru care model vei opta? Stim ca este greu de ales si tocmai de aceea te invitam la un tur virtual printre zecile de modele apartinand unor branduri renumite dintre care amintim de S.T. Dupont, Waterman, Parker, Marlen, Online sau Jean Louis Scherrer. Nu este vorba despre simple nume sau branduri, ci vorbim despre traditie de zeci de ani, despre calitate, eleganta si rafinament pana in cele mai mici detalii. Astfel, stilourile de pe StilouLux.ro reprezinta pana la urma piese de colectie, insa, in acelasi timp, isi vor face si treaba pentru care au fost create: vor scrie, iar experienta scrisului de mana se va transforma in adevarata placere.

stilou-lux-waldemann

De asemenea, pe StilouLux.ro gasesti si pixuri mai mult decat deosebite, pixuri de-o estetica desavarsita, care-ti vor reliefa personalitatea. Calitatea, stilul si eleganta se vor remarca inca din prima clipa. Pe StilouLux.ro vei intalni si rollere, dar si creioane cu mina, oferindu-ti o experienta de neuitat.

Toate aceste instrumente de scris dedicate cunoscatorilor pot fi si personalizate in functie de fiecare client in parte. Personalizarea nu numai ca este gratuita, insa va reusi sa adauge o nota de originalitate si mult bun gust.

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.