Musulmanii din Bucureşti au protestat împotriva agresiunilor asupra Flotilei Libertăţii, care transporta ajutoare umanitare în Gaza

| | Opinii

Câteva sute de oameni au răspuns chemării în numele drepturilor omului la protestul împotriva atacului sângeros al armatei israeliene asupra Flotilei Libertăţii. Români şi musulmani de diferite naţionalităţi au scandat într-un singur glas Libertate pentru Palestina!

Manifestatia a avut loc la intrarea în Parcul Carol din Bucureşti, însă din păcate niciun reprezentant al presei nu a fost prezent. În loc de ziarişti care să transmită lumii întregi vocea comunităţii musulmane din România şi a iubitorilor de pace şi dreptate, au apărut numeroşi jandarmi gata să intervină în caz că spiritul protestatarilor s-ar fi incins.

Comunitatea musulmană a protestat paşnic, prin sloganuri, rugi şi versete din Coran care vorbeau despre gravitatea uciderii unui suflet nevinovat si tacerea in fata nedreptatii.

La sfârşitul lunii mai o flota internaţională care transporta ajutoare umanitare în Fâşia Gaza a fost atacată de un comando israelian. Atacul a stârnit o reacţie dură din partea comunităţii internaţionale.

Detalii despre protestul de astăzi, prin amabilitatea Asociaţiei Surori Musulmane

protest-pro-gaza

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.