Colon Help

| | Opinii

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-13839375-blogger-roman-care-scris-materiale-critice-despre-suplimentul-alimentar-colonhelp-fost-dat-judecata-compania-producatoare-primul-termen-este-miercuri.htm

Un blogger scrie despre un medicament obscur numit Colon Help. Zenit, firma care îl produce, sare de cur în sus şi începe să îi ameninţe pe toţi cei care şi-au spus părerea despre produsele lor de căcat, în sensul luptei cu constipaţia.

Am intrat şi eu de cURiozitate pe site-ul lor şi am observat că vând câteva produse despre care părerea mea e că se încadrează la categoria „panaceum universalis”. Modul în care îşi promovează produsele mie mi se pare înşelător, lipsit de etică şi, în general, de căcat.

Pentru că în viziunea companiei panaceistice (cuvânt inventat, e licenţă poetică) omul care îşi spune părerea civilizat despre tine sau despre produsul tău trebuie ameninţat să zică numai „de bine”, mă solidarizez cu cei care se doreşte a fi cenzuraţi şi vă îndemn pe toţi:

– nu consumaţi prafuri şi pomezi care vă promit sănătate fără de moarte. Zeama de varză face minuni şi, în genere, orice produs natural este superior aşa-ziselor suplimente făcătoare de minuni.

Dragos Serban

Cuvântător, agricultor, antreprenor, muncitor, visător, cititor, ascultător, departe călător.